V.AD_marketing_online_marketing_otletek_kozossegi_media

A közösségi média marketing és a Facebook hirdetések alapjai

Az elmúlt két évben a világ gazdasága olyan hatásoknak volt- és van jelenleg is kitéve, amire a modern korban még nem volt példa. Mivel a változás korát éljük, ezért szeretnénk segíteni az alábbi online marketing ötletekkel. Ezek által a Facebook hirdetések és a közösségi média marketing valóban segíteni a vállalkozásod fejlődését.

Tovább olvasom
seo-keresooptimalizalt-szovegiras-vad-marketing

Keresőoptimalizálás kezdőknek

Ha fontolgatod, hogy a vállalkozásod az online piactérre viszed, vagy ha esetleg már van is meglévő weboldalad, akkor biztosan hallottál már a keresőoptimalizálás fogalmáról. De foglalkoztál is már vele, tudod, hogy mit is takar ez az egész pontosan? Ebben a cikkben a SEO-ról, azaz a keresőoptimalizálásról olvashatsz bővebben, illetve adok néhány tippet annak feljavítására.

Tovább olvasom
weboldal-keszites-honlap-optimalizalas

Online kommunikáció a COVID-19 idején 3. rész

Tovább tombol a világjárvány, miközben olyan gazdasági problémák megoldásával szembesülünk, amelyekre senki nem volt felkészülve. Rengeteg vállalkozás szenved most, mert eddig nem voltak jelen online, nem kommunikáltak webes felületeken és most sietve próbálják menteni a menthetőt.

Tovább olvasom
Facebook hirdetés cél

5+1 Facebook hirdetés tipp kezdőknek

A Facebook megváltoztatta a világot – szokták mondani. Olyannyira igaz ez, hogy mára az üzleti világot is megreformálta és sok vállalat elsőszámú marketingje a Facebook hirdetés. Ha még nem használtad hirdetésre, akkor itt van 5+1 tipp, hogy sikeres légy benne!

Tovább olvasom