Gondolkodtál már azon, hogy mi hiányzik az online marketing koncepciódból?

Weboldal készítés

Láttál már olyan vállalati Facebook profilt, ahol hiába kerested, nem találtad a vállalkozás weboldalát? Ismersz olyan szolgáltatót, akiről tudod, hogy profi munkát végez, mégis alig lehet megtalálni online? Ha Te már felismerted, hogy vevőszerzéshez elengedhetetlen a vállalkozásodra szabott, jól működő és informatív weboldal készítése, akkor a legjobb helyen jársz!

Tervezzük meg közösen weboldalad

Mi meghallgatjuk az elképzeléseidet a web designra és a funkciókra vonatkozóan. Javaslatot és tippeket adunk, hogy a kívánt végeredményt láthasd a folyamat végén. Ötleteljünk közösen! Így olyan weboldalt fogsz kapni, amivel azonosulni tudsz, ami Téged képvisel, és mindemellett profi megoldásokat tartalmaz. Ha nem látod magad előtt a pontos célt, esetleg nincs időd a részleteken gondolkodni, bízd ránk a teljes folyamatot!
Mi WordPress alapú weboldalt készítünk Neked, igény szerint tárhely és domain ügyintézéssel, mellyel ügyfeleid szemében jól működő, megbízhatóságot sugárzó szolgáltató leszel. És miért épp a WordPress? Mert a legnagyobb fejlesztői hálózattal ők rendelkeznek, így a legújabb megoldásokat is náluk láthatjuk először. És ez azt is jelenti, hogy a legtöbb kiegészítő is náluk található, ez az oldal személyre szabhatósága szempontjából nagyon fontos.
Amit a weboldala elkészítésekor kínálunk Neked:
reszponziv weboldal

Reszponzív mobilon is tökéletesen működő weboldal

kép videó

Kép és videó galéria kialakítása

blog kialakítása

Blog kialakítása

kapcsolati űrlap

Kapcsolati űrlap kialakítása

Google Maps beágyazás

gdpr biztos weboldal

GDPR biztos weboldal

biztonsági mentés

Biztonsági mentés

weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás

keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálási beállítások

Hírlevél feliratkoztatási lehetőség kialakítása

Érdekel a lehetőség? Küldj üzenetet és elmondjuk, hogyan is működik!

Online kommunikáció

Ha szeretnéd, hogy a meglévő, vagy leendő partnereid minden elérhetőségen a profizmusod és a szakértelmed lássák, akkor az online kommunikációdra is nagy hangsúlyt kell fektetni. Mert lehetsz szakértője bárminek, ha nem tudod elmondani, hogy mihez is értesz, akkor senki nem fog Téged választani.

Hallottál már a tartalommarketingről?

Hallottál már a tartalommarketingről? Ha nem, akkor engedd meg, hogy leírjuk röviden, hogy mi is ez. Ha az internetre dzsungelként gondolunk, ahová szeretnénk mi is eljutni, akkor nem árt, ha van nálunk egy eszköz, amivel utat törhetünk benne. Na, ez a tartalommarketing. Az online marketing egyik alappilléreként is tekinthetünk rá, hiszen hosszú távon, a tartalommarketingen múlik, hogy eljutunk-e az internet Eldorádójába, azaz a vásárlókhoz. Ha nem látod maga előtt a pontos célt, esetleg nincs időd a részleteken gondolkodni, bízd ránk a teljes folyamatot!
A tartalommarketing a Content Marketing Institute megfogalmazása alapján: „Releváns és konzisztens tartalom előállítása és disztribúciója egy egyértelműen meghatározott célközönség odavonzására és megnyerésére azzal a céllal, hogy megváltoztassuk vagy megerősítsük a fogyasztói viselkedést.”
Manapság olyan mennyiségben árasztják el a világot a direkt reklámok, hogy az emberek elkezdték automatikusan szűrni ezeket a tartalmakat. Azonban a tartalommarketing a kulcs, hogy Te úgy add el a szolgáltatásodat, vagy a termékeidet, hogy az mégsem reklám.
Rövidtávon lehet szép sikereket elérni akkor is, ha nem foglalkozunk a content marketinggel, de az ilyen jellegű hirdetési kampányok hosszú távon több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hozhatnak. Statisztikai mutatók és a tapasztalat is mutatja, hogy a jó online marketing stratégia része az online kommunikáció feljavítása és erre az alábbi lehetőségeket kínáljuk Neked:
kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

keresőoptimalizálás

Tartalmi SEO

keresőoptimalizálás

Technikai SEO

Szövegírás

Blogposztok

konverziónövelés

Konverziónövelés

marketing kalendárium

Marketing kalendárium tervezés

Érdekel a lehetőség? Küldj üzenetet és elmondjuk, hogyan is működik!

Online hirdetési stratégia

Létrehozzuk a céljaidnak megfelelő kampányokat, megírjuk a hirdetéseidet és biztosra megyünk abban, hogy azokhoz jusson el, akiknek valóban szüksége van a termékeidre/szolgáltatásaidra. Így maximalizáljuk a valós bevételeidet és csökkentjük a költségeidet.

Facebook oldal kezelés

Gondolkoztál már azon, hogyan tudnád elérni a vásárlóképes célközönséget? Magyarországon a Facebookon közel 6 millió potenciális vásárlónak tudja megmutatni a vállalkozását.
Mit tartalmaz a Facebook fiók kezelése?
kampánytervezés

Kampánytervezés

célközönség szegmentálása

Célközönség szegmentálás

Hirdetésszöveg írás

Hirdetések létrehozása

Optimalizálás

kattintási költség

Költségek minimalizálása

kampányelemzés

Havi kampányelemzés

Google Ads

Legyél az elsők között a kereső találati listájában! A Google az egyik leghatékonyabb vadászpuska az online marketing dzsungelében, pontosan annak tudja megmutatni a termékeidet/szolgáltatásaidat, akinek valóban szüksége van rá.
Mit tartalmaz a Google hirdetések kezelése?
kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás

kampánytervezés

Kampánytervezés

kampány struktúra

Kampánystruktúra kialakítása

Folyamatos optimalizálás

kattintási költség

Kattintási költségek minimalizálása

kampányelemzés

Havi kampányelemzés

YouTube

Jelenjen meg a hirdetésed az egyik leggyorsabban növekvő platformon! A leghatékonyabb reklámformában jelentetjük meg a hirdetésedet. Tudtad, hogy a Youtube a világ második legnagyobb keresője?
Mit tartalmaz a Youtube hirdetés kezelése?
kampánytervezés

Kampánytervezés

célközönség szegmentálása

Célközönség meghatározás

mérések

Mérések

Optimalizálás

kampányelemzés

Havi kampányelemzés

LinkedIn

A b2b marketing igazi ásza. Ahol könnyedén elérheted az új ügyfeleidet, hiszen ezt a platformot a vállalkozásoknak találták ki. Ha kifejezetten cégeknek szeretnél hirdetni és azt akarod, hogy komolyan vegyenek a szegmensben, nagy hangsúlyt kell fektetned a LinkedIn profilodra és hirdetéseidre!
Mit tartalmaz a LinkedIn fiók kezelése?
vállalkozásra szabott profil kialakítása

Vállalkozásra szabott profil kialakítása

célközönség szegmentálása

Célközönség meghatározás

mérések

Mérések

Optimalizálás

kampányelemzés

Havi kampányelemzés

Érdekel a lehetőség? Küldj üzenetet és elmondjuk, hogyan is működik!