Örülünk, hogy itt vagy!

Ez azt jelenti, hogy foglalkozol a vállalkozásod jövőjével, szeretnéd, ha az interneten is hasonlóan jó benyomást keltene, mint a valóságban. Mi ebben tudunk Neked segíteni! Legyen szó weboldal készítésről, a meglévő web design feljavításáról, tartalomgyártásról, a Google Ads kezeléséről, vagy a Facebook hirdetések menedzseléséről. Nálunk egy kézben lehet a vállalkozásod online marketingje.

Ahhoz, hogy az online jelenléted elérje a megfelelő hatást, nem elég egy jól szerkesztett weboldal készítése. Ennél jóval többről van szó! Szükséges, hogy megfelelő és minőségi tartalom legyen rajta, amihez a minimálisnál jóval nagyobb szövegírói készségre van szükség. Emellett pedig fontos, hogy az oldaladat meg is találják a potenciális vásárlóid a keresőkben. Csapatunkra mind a három feladatot rábízhatod, hiszen mind a weboldal készítés és karbantartás, mind a tartalomgyártás, mind a online hirdetések kezelését vállaljuk. Emellett elkészítjük a közösségi oldalad is, ha még nem rendelkezel vele. És készek vagyunk menedzselni is azt hirdetésekkel és folyamatos tartalomgenerálással.
V.Ad Marketing
V.Ad Marketing
Andi fogja elkészíteni weboldalad, ő fog Neked segíteni abban, hogy a honlapod megkapja azt a külsőt, amit közösen megálmodunk, és ami a kor kihívásainak tökéletesen megfelel. Ez még azonban nem elég ahhoz, hogy az internetes keresők megtalálják a weboldalt.
Az igényes külsőhöz elengedhetetlen a minőségi tartalom. Ebben Dávid lesz a segítségedre. Legyen az előre megbeszélt téma, vagy az általunk javasolt szöveg, a honlapon szereplő tartalommarketing fontos és hosszú távú eleme lesz.
Minden működő gépezetnek szüksége van egy lökésre, ami először beindítja azt. Ez a lökés, amit Viktor ad meg a vállalkozásodnak. Legyen szó Google Ads-ről, vagy Facebook hirdetésről, mi segítünk abban, hogy ezek a hirdetési felületek meghozzák a várt eredményt és ne csak feneketlen kútként nyeljék a pénzed.

Fontos, hogy mi a komplexitásban hiszünk, és nagyban gondolkodunk. Ha megismerjük egymást, akkor látni fogod, hogy olyan koncepciót fogunk kidolgozni, amivel igazán messzire juthat a vállalkozásod. Kérj ajánlatot online, mi felkeresünk és megbeszéljük, hogy mivel járulhatunk hozzá, hogy a fejlődésben gyorsabban haladj, mint a versenytársaid!