Bármilyen fázisban tart a vállalkozásod, mi készséggel segítünk az online jelenléted javításában.

1.

Kezdjük a nulláról? Azoknak az induló-, vagy meglévő vállalkozásoknak, akik még nem jelentek meg az interneten. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk egészen az ötlettől a kivitelezésig. Vegyél részt a weboldalad tervezésében, legyen olyan a web design, amilyennek Te szeretnéd! A honlap készítés mellett segítünk annak karbantartásában is és a Google hirdetési fiókodat is kezeljük. Ne fáradj a közösségi média aktivitással, mi levesszük Rólad ezt a terhet is, kezeljük a Facebook hirdetéseidet is!

2.

Már jelen vagy az online térben, de nem igazán Téged képvisel a megjelenése? Nem vagy elégedett a web designnal? Jól jönne egy kis tartalommarketing is a hirdetések mellé? Kialakítjuk a meglévő weboldalhoz a legjobb online stratégiát, amivel Te is azonosulni tudsz. Ha szükséges, akkor átdolgozzuk a weboldalad is. Egyenesbe hozzuk az online hirdetéseid, hogy feleslegesen ne dobj ki az ablakon egy forintot se!

3.

Vagy egyszerűen csak bővíteni szeretnéd a márkaismertséged? Úgy érzed, hogy a weblapod rendben van, aktívan használod a közösségi oldalakat, de már nincs rá elég időd? Vagy tovább szeretnéd bővíteni a márkaismertséged, de ehhez már inkább szakértőt választanál? Segítünk a tartalomgyártásban, az online hirdetéseid kezelésében, hogy még több embert elérj. A márkaismertség nem lehet mellékes egy komoly vállalkozás életében, de tudjuk, hogy nem mindig tud az ember időt szánni a weboldal karbantartásra, vagy a hirdetések kezelésére! Mi levesszük a válladról ezt a terhet!

Add meg az elérhetőségeidet, és mi rövidesen felvesszük Veled a kapcsolatot! Beszélgessünk egy kávé vagy tea mellett, ismerjük meg egymást, és hogy miben tudunk a segítségedre lenni!