Weboldal készítés? Bízd szakemberre!

Manapság a weboldal készítés már nem számít kuriózumnak, mégis jobb vigyázni! Ugyanis könnyen nagyobb károkat okozhatsz a vállalkozásodnak, mint amennyi hasznot hozhat, ha te vágsz bele a saját honlapod elkészítésébe. Jobb, ha ezt szakemberre bízod és ebben a cikkben el is mondom, hogy miért.
weboldal készítés

Az internet globális térhódítása által 2019-re a weboldalak száma elérte az 1,7 milliárdot. Ez azt jelenti, hogy majdnem minden negyedik emberre jut egy honlap. Ebből kell neked kitűnnöd és ebben a zajban kell megtalálnia a célközönségednek téged. Ez máris egy nyomós ok arra, hogy inkább szakemberre bízd a weboldalad tervezését.
Másik dolog, hogy több lehetőséged van egy igényes web design elkészítésére, azonban nem mindegyik szoftver ad meg mindent, amire Neked épp szükséged van. Használhatod a Dreamweaver-t, a WordPress-t, a Wix-et, vagy a WYSIWYG (what you see is what you get) típusú szoftverek közül bármelyiket. De nem biztos, hogy végül azt az eredményt kapod, mint amit igazán szeretnél.

A webdesign kialakítására rengeteg program közül választhatsz

A harmadik tény az idő. Természetesen nekivághatsz a weboldal készítésnek és elkezdheted a szöszmötölést, DE tuti, hogy valamit a végén kihagysz. Mert ha nem ez a fő profilod és csak ingyenes videókból tanulsz, abban nem lesz benne minden praktika. Például tudod, hogyan kell reszpozív oldalt készíteni? Netán Biztos vagy benne, hogy az oldalad biztonságos lesz, mire elkészül? … Amikor pedig rájössz, hogy ezeket nem csináltad meg, akkor vakarhatod a fejed. Mert napok teltek el azzal, hogy alkoss valamit, a vásárlóid elől eltűntél és végül rájössz, hogy kezdheted elölről az egészet. Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, ha ezeket egy profira bízod, ráadásul amíg más dolgozik helyetted, te teljes erővel a partnereidre tudsz fókuszálni.

Kérj fel egy profit, hogy legyen időd

Egy titkot azért elárulunk, mi a WordPress-t használjuk, ebben bízunk és egyszerűen ezt tartjuk a legjobbnak a weboldal készítésre. Hogy miért?

  • Mert ehhez vannak a legjobb fejlesztések, tehát mindig a kor elvárásainak legmegfelelőbb weboldalad lesz.
  • Mert a legtöbb kiegészítőt ehhez tudod letölteni, legyen szó keresőoptimalizálásról, a kommentek szűréséről, vagy egy látványos naptár-kiegészítőről.
  • Mert szemben egy saját fejlesztésű weboldalnál, itt nem kell attól tartanod, ha a webfejlesztőd eltűnik, akkor többé nem tudod tovább egyengetni az oldalad útját.
  • Mert nem kell kódokban gondolkodni, és amit éppen dolgozol rajta, azt azonnal és könnyedén le tudod ellenőrizni.

Amint látod, egyáltalán nem könnyű a döntés, ha az online megjelenés kapujába értél. Mi ebben szeretnénk Neked segíteni, hiszen tudjuk, hogy sok a dolgod vállalkozóként-cégvezetőként és nincs, nem is lehet időd mindenre. Ha érdekel, hogy pontosan miben állunk a rendelkezésedre, kattints az ajánlatkérés gombra és elmondunk mindent, amit tudni szeretnél!

További bejegyzések:

Amennyiben szeretnél értesülni további cikkekről a témában, iratkozz fel hírlevelünkre  email címed megadásával: